Even voorstellen

Hartelijk welkom bij Jeu de Boules Club “De Schelpenhoek”.

Onze Jeu de Boules vereniging is een gezellige en gastvrije vereniging met  ongeveer 60 leden en bestaat ruim 35  jaar.

Onze leden kunnen 3 a 4 per week spelen/oefenen op 14 prachtig aangelegde en beschut gelegen banen naast de tennisbanen van G.K.T.C. aan de Hoogte der Heide.

Jeu de Boules is een verzamelnaam voor een aantal Franse balspelen. Wij spelen als onderdeel daarvan het bekende Petanque. Ons terrein bestaat uit 14 banen, afgescheiden van elkaar met touwen.

Er worden interne en externe toernooien georganiseerd en voor de echte liefhebbers zijn er een aantal toernooien met meerdere verenigingen uit de regio. Zoals u ziet zijn er veel mogelijkheden deze prachtige sport te beoefenen en dan ook nog in de buitenlucht, beter en gezonder kan niet.

De leden van onze vereniging hebben geen speelverplichting, als je op tijd komt kun je meespelen. Gezelligheid en sociale contacten hebben wij hoog in het vaandel staan.

U bent van harte welkom om -geheel vrijblijvend- kennis te maken met deze prachtige sport. De vereniging heeft materiaal ter beschikking.

Jeu de Boules is voor jong en oud

en is niet alleen een sport voor de “derde” leeftijd.

Integendeel!

Het is een sport die in alle hoeken van de wereld wordt gespeeld en een groeiend aantal personen aantrekt, waaronder zeker ook jongeren.

Voor meer informatie en eventueel huur van de banen, kan u contact opnemen met
Jantje Jurgens  (Zie onder speeltijden)

Telefoon: 0599 – 63 95 78.